Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin
Degradat

Receptari Punt Espresso

Receptes de temporada
Receptari

Sweet Galette

Sweet Galette
Tardor
  • Galeta líquida per beure

  • Ingredients

     

    1 espresso (25 ml)

    40 g de gelat de vainilla

    2 galetes Cornellà

    7 g de sucre blanc

    90 g de gel

    Per l'espuma.

    200 ml de nata líquida freda

    100 ml de gelat de xocolata

     

    Materials

     

    Màquina de cafè espresso

    Blender Hamilton Beach (Tempest)

    Sifó Kaiser

    2 càrregues per nata

    Got Libbey de 200 ml

     

    3'

    Nivell Avançat


  • Preparació

     

    Per fer l´espuma :

    Posem tots els ingredients dins el sifó. A continuació el carreguem amb les dues càrregues, el sacsegem i el refredem a la nevera. És molt important que estigui fred.

    Per la preparació:

    Introduïm tots els ingredients a la gerra del blender. Engeguem el blender a la posició high

    durant 30". Servim en el got. Acabem la preparació amb l'espuma i amb boletes de xocolata per

    decorar.

     

Mapa del web  /  Política de privacitat  /  Termes i condicions d'ús  /  Ús de cookies

Copyright 2010 Cafès Cornellà