Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin
Degradat

Receptari Punt Espresso

Receptes de temporada
Receptari

Roasty

Roasty
Estiu
  • Torrat fresc, dolç i lleuger

  • Ingredients

     

    1 espresso

    7 g de sucre

    2 g de granet d'avellana

    30 ml de llet freda

    80 g de gelat de turró

    120 g de gel

     

    Per fer l'espuma:

    100 ml de nata líquida

    200 ml de gelat de vainilla

    6 ml de Bailey's

     

    Materials

     

    Màquina de cafè espresso

    Blender Hamilton Beach (Tempest)

    Sifó Kaiser

    2 càrregues per nata

    Got Libbey de 200 ml

     

    3'

    Nivell Avançat


  • Preparació

     

    Per fer l´espuma :

    Posem tots els ingredients dins el sifó. A continuació el carreguem amb les dues càrregues, el sacsegem i el refredem a la nevera. És molt important que estigui fred.

    Per fer la preparació :

    Introduïm tots els ingredients dins la gerra del blender. Engeguem el blender en la funció high durant 30". Ho servim en el got i acabem la preparació afegint l´espuma i decorant-la amb el granet d´avellana.

     

     

Mapa del web  /  Política de privacitat  /  Termes i condicions d'ús  /  Ús de cookies

Copyright 2010 Cafès Cornellà