Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin
Degradat

Receptari Punt Espresso

Receptes de temporada
Receptari

Mocca Cinnamon

Mocca Cinnamon
Tardor
  • Cremós i suggerent

  • Ingredients

    20 ml salsa de xocolata

    90 ml llet emulsionada

    25 ml espresso

    45 ml escuma de canyella

    2 g  capuccino crunch

    Per a l´escuma:

    350 ml nata líquida de 33 % de matèria grassa

    150 ml xarop de canyella

    Materials

    Got Libbey de 200 ml

    Màquina de cafè

    Sifó de 1/2 litre

    1 càrrega de gas  N2O

    3'

    Nivell Iniciat


  • Preparació

    Posem al fons del got que anem a utilitzar, un shot (20 ml) de salsa de xocolata, a continuació emulsionem la llet i la servim a sobre de la salsa de xocolata. Fem un espresso i l'aboquem per sobre de la llet amb la tècnica "latte". Acabem la preparació posant l'escuma de canyella i decorarem amb unes boles de cappuccino crunch  i una canyeta.

     

    Per a l´escuma de canyella:

     

    Posem els 350 ml de nata líquida en un vol juntament amb els 150 ml de xarop de canyella, ho barregem molt bé i els posem dins el sifó de 1/2 l. A continuació hi afegim la càrrega de gas i el deixem refredar a la nevera durant 1/2 hora.

    Abans de servir sacsegem el sifó molt  bé.

Mapa del web  /  Política de privacitat  /  Termes i condicions d'ús  /  Ús de cookies

Copyright 2010 Cafès Cornellà