Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin
Degradat

Receptari Punt Espresso

Receptes de temporada
Receptari

Latte Mandorla

Latte Mandorla
Primavera
  • Una bona manera de començar el dia.

  • Ingredients

    1 Espresso

    150 ml de llet d´ametlla

    20 ml  almívar de Cardamom Verd i Gingebre

    Ametlla garrapinyades

     

    Per l'almívar:

    100 gr de sucre

    100 ml d'aigua

    8 grans de cardamom verd

    2 arrels petites de gingebre 

    Materials

    Gerra de 600 ml

    Gerra de 100 ml

    Morter per triturar

    40

    Nivell Avançat


  • Preparació

    Per la preparació:

    Emulsionem la llet d'ametlla i l'almívar en una gerra.

    A continuació ho posarem al got on ho servirem i amb una gerra petita hi afegim l'espresso a poc a poc per tal d´aconseguir un latte.

    Per fer l'almívar:

    Posem tots els ingredients en un recipient metàl·lic i el deixarem al foc durant uns 20- 30 minuts a foc lent.

     Finalment, espolvorajem amb els granets d'ametlla garrapinyada.

Mapa del web  /  Política de privacitat  /  Termes i condicions d'ús  /  Ús de cookies

Copyright 2010 Cafès Cornellà