Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin
Degradat

Receptari Punt Espresso

Receptes de temporada
Receptari

Gerds cafè

Gerds cafè
Primavera
  • L’exclusivitat a l’abast de tothom

  • Ingredients

    1 Cullerada de confitura de gerds (artesa o casolana millor) 

    18 ml vodka vainilla (3/4 got de xupito)

    1 Espresso

    6 ml licor d'avellana (1/4 got xupito)

    1 Toc de nata infusionada amb canyella

    1 Bombó de cafè

    Materials

    1 Shaker (Coctelera)

    1 Copa Martini petita

    Nivell Iniciat


  • Preparació

    Posem tots els ingredients en un shaker, incorporant de més a menys densitat els ingredients. Afegim gel. Servim en un copa de Martini petita.

    Acompanyat d'un bombo de cafè i xocolata farcida de crema de gerds.       

Mapa del web  /  Política de privacitat  /  Termes i condicions d'ús  /  Ús de cookies

Copyright 2010 Cafès Cornellà