Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin
Degradat

Receptari Punt Espresso

Receptes de temporada
Receptari

Gelatina de Cafè amb Escuma d'Iris Coffee

Gelatina de Cafè amb Escuma d'Iris Coffee
Primavera
  • Ingredients

    Per la Gelatina:

    200ml Cafè

    28gr. sucre

    10gr. gel vegetal

     

    Per l'escuma d'Irish coffee: 100ml cafè

    35gr. sucre moreno

    30ml whisky

    350 ml nata líquida

    1 càrrega de  gas N2O 

    Materials

    1 sifó

    1 recipient metàl·lic

    1 fogó

    got de la preparació

    Nivell Expert


  • Preparació

    Per preparar la gelatina cal posar el cafè el sugre i el gel vegetal en un recipinet metàl.lic, ho barregem tot i ho escalfem fins a arrivar a un mínim de 65ºC. Seguidament ho posarem en un motlle, i la refredarem durant un mínim de 10 minuts.

    Mentre esperem a que es faci la gelatina, farem l´escuma d'irish coffee.

    Posarem el whisky amb el sucre moreno, i ho escalfarem i flambejarem.  Seguidament posem tots els ingredients dins d'un sifó i afegim una càrrega de gas i deixem refredar a la nevera.

    Agafem un got per posar la nostra preparació, en la qual primer posarem  la gelatina i després una mica d'escuma per sobre.Acabarem la preparació decorant-la amb virutes de xocolata negra. Es menja amb cullera.  

Mapa del web  /  Política de privacitat  /  Termes i condicions d'ús  /  Ús de cookies

Copyright 2010 Cafès Cornellà