Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin
Degradat

Receptari Punt Espresso

Receptes de temporada
Receptari

Crispetes d'Irish Coffee

Crispetes d'Irish Coffee
Primavera
  • Ingredients

    Per a l'escuma d'Irish coffee:

    100 ml cafè

    35 gr sucre moreno

    30ml whisky

    350 ml nata líquida

    1 càrrega de gas. N2O 

     

    Per fer les crispetes:

    Nitrògen líquid  

    Materials

    1 sifó

    1 fogó

    Got de la preparació

    Pinses per trencar i agafar les crispetes

    Nivell Expert


  • Preparació

    Escuma d'irish coffee:

    Posarem el whisky amb el sucre moreno, i ho escalfarem i flambejarem.  Seguidament posem tots els ingredients dins d'un sifó i afegim una càrrega de gas i deixem refredar a la nevera.

     

    Seguidament posem el nitrògen líquid dins un recipient transparent de vidre, i anirem posant escuma d'irish coffee a poc a poc mentre el tranquem amb les pinces, per  donar forma de crispetes.

    La seva reacció es congelar l'escuma i deixar una textura de crispeta.

     

    Ho servirem en un  recipient petit que ens permeti agafar les crispetes amb els dit, n'hi posarem unes miques i ja es pot servir.

Mapa del web  /  Política de privacitat  /  Termes i condicions d'ús  /  Ús de cookies

Copyright 2010 Cafès Cornellà