Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin
Degradat

Receptari Punt Espresso

Receptes de temporada
Receptari

Choco Latte

Choco Latte
Hivern
  • Xocolatejant l'espresso

  • Ingredients

     

    50 ml de xocolata desfeta tradicional

    1 espresso

    100 ml de llet freda emulsionada

    0,25 g de cacau en pols

     

     

     

    Materials

     

    Màquina de cafè

    Got Libbey de 175 ml

     

     

    1'

    Nivell Iniciat


  • Preparació

     

    Servim els 50 ml de xocolata desfeta tradicional. Tot seguit hi afegim l´espresso, espolvorejat amb el cacau (2 cops). Per acabar la preparació hi afegim la llet emulsionada. Opcionalment, podem repetir un altre cop de cacau.

     

     

Mapa del web  /  Política de privacitat  /  Termes i condicions d'ús  /  Ús de cookies

Copyright 2010 Cafès Cornellà