Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin
Degradat

Receptari Punt Espresso

Receptes de temporada
Receptari

Cherry Frappé

Cherry Frappé
Primavera
  • Ingredients

    100 ml de llet

    45 gr de frappé de iogurt

    20 ml d´smoothie de maduixa

    60 gr de gel

    30 ml d´escuma de cirera

     

    Per a l´escuma:

    350 ml de nata líquida del 33% de matèria grassa

    150 ml de salsa de cirera colac

    1 càrrega N2O  

    Materials

    Blender d´alta potència

    Got Libbey

    Sifó per crema

    Càrrega de N2O

    40''

    Nivell Avançat


  • Preparació

    Posem els 100 ml de llet, els 45 gr de preparat per frappé de iogurt  i els 60 gr de gel dins el blender i apretem l´interruptor al mode High durant 40 segons. Tot seguit servim els 20 ml d´smoothie de maduixa al fons del got escollit, a continuació el frappé de iogurt  i finalment hi afegim l´escuma de cirera.

    Decorem la preparació amb un polsim de fruties del bosc liofilitzada o bé una maduixa o cirera natural.

    Ho servirem amb una canyeta.

Mapa del web  /  Política de privacitat  /  Termes i condicions d'ús  /  Ús de cookies

Copyright 2010 Cafès Cornellà