Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin
Degradat

Receptari Punt Espresso

Receptes de temporada
Receptari

Chai Latte

Chai Latte
Primavera
  • Café o Te? I perquè no totes dues coses.

  • Ingredients

    1 espresso

    7g sucre moreno

    0,6g sucre pebre

    100 ml llet de soja

    50 ml aigua

    1infusió Chai

    Materials

    1 gerra 600ml

    1 gerra petita 100ml

    3'

    Nivell Iniciat


  • Preparació

    Extreiem de manera concentrada la infusió de Chai amb 50 ml d'aigua calenta i li posem una bosseta de chai i 0.6g de sucre de pebre, la deixem infusionar 2 o 3 min. Després retirem la bosseta i posem la infusió en una gerra de 600 ml. Després afegim100ml de llet de soja i lemulsionem.

    Al acabar aquest procés fem un espresso i ho posem dins d'una gerra petita amb 7g de sucre moreno.

    Finalment, posem la llet en una tassa i després l'espresso per tal de crear un latte.   

     

Mapa del web  /  Política de privacitat  /  Termes i condicions d'ús  /  Ús de cookies

Copyright 2010 Cafès Cornellà