Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin
Degradat

Receptari Punt Espresso

Receptes de temporada
Receptari

Caviar de Cafè amb Aire de Rom

Caviar de Cafè amb Aire de Rom
Primavera
 • Ingredients

  Per fer l'aire:

  3 gr. Air alcohol

  100 ml rom (cacique)

   

  Per fer el caviar:

  200 ml cafè (150ml cafè + 50 ml aigua)  

  28 gr. Sucre

  1,2gr. Alginato

  (blender)

   

  Per crear el caviar:

  1 litre aigua

  10gr. Clorur càlcic

  (barilles)

  Materials

  1 blender

  3 recipients per posar productes.

  1 barilla

  1 colador

  cullera especial com a recipient de la presentació

  1 contagotes o xeringa

  Nivell Expert


 • Preparació

  Per preparar el caviar, necessitarem barrejar 1 litre d'aigua mineral amb 10 g. de clorur càlcic i remenant amb unes barilles contínuament per evitar que acabi el clorur al fons del recipient.

   

  Seguidament farem el preparat de cafè el qual es convertirà en caviar. Posarem tots els ingredients en una blender a màxima potència durant uns 30 segons i amb una llengua recuperarem tot el que ha quedat enganxat a les parets del blender. Aquest procés el repetirem 2 cops. Al finalitzar el posem en un recipient cònic i el deixem reposar fins que quedi lliure d'aire.

  Després, agafarem un comptagotes o una xeringa petita i anirem dipositant el preparat de cafè dins de l'aigua de clorur càlcic, des d’una certa distància (uns 5 cm d'alçada), i molt a poc a poc, ja que el que volem és fer esferes petites.

   

  Al finalitzar aquest procés, ja tenim el caviar i el que farem serà recuperar les esferes petites de cafè amb un colador, passar-les per un altre recipient que tingui una mica d'aigua mineral i les deixarem a la cullera especial que farem servir per la preparació.

   

  Tot seguit, farem l'aire de rom.

  Posarem 100 ml de rom (cacique) en un recipient amb 3g. d'Air Alcohol i ho remenarem amb unes barilles fins que quedi una espuma de rom

   

  Per fer la presentació utilitzarem una cullera especial i hi posarem el caviar i al costat l'aire de rom per sobre. Es menja directament de la cullera especial, i s’ha de servir ràpidament ja que l’aire de seguida es fon.

   

   

Mapa del web  /  Política de privacitat  /  Termes i condicions d'ús  /  Ús de cookies

Copyright 2010 Cafès Cornellà