Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin
Degradat

Receptari Punt Espresso

Receptes de temporada
Receptari

Cafè Volcànic

Cafè Volcànic
Tardor
  • El maridatge de la nostra terra

  • Ingredients

    Per a la crema de ratafia:

    200 ml de nata líquida del 33% de matèria grassa

    100 ml de gelat de vainilla desfet

    100 ml de ratafia

    1 càrrega de gas

     

    Per a l´almíbar  o xarop:

    100 ml d'aigua

    20 ml de xarop de nous

    4 fulles de menta fresca

    37 fulles de romaní

     

    Per la preparació final:

    25 ml d'espresso

    20 ml d'almívar

    50 ml de crema de ratafia

    Materials

    Màquina de cafè

    Sifó de 1/5 l per crema

    1 càrrega de N2O

    Gerra o vol per fer l'almívar

    2'

    Nivell Iniciat


  • Preparació

    Per preparar l'almívar:

     

    Farem una infusió de menta fresca i romaní. Una vegada acabada la infusió i afegirem el xarop de nous i remanarem. Seguidament ho deixem reposar.

     

    Per fer el sifó:  Posarem tots els ingredients a dins ben barrejats i el prepararem amb una càrrega de gas, i el deixem reposar 30'.

     

    Per a fer la preparació final:

     

    Primer dipositarem el xarop que hem preparat al fons del vas, a continuació prepararem un espresso en una gerra i poc a poc el dipositarem sobe del xarop. Per decorar posarem l'escuma de ratafia amb unes nous per damunt,

Mapa del web  /  Política de privacitat  /  Termes i condicions d'ús  /  Ús de cookies

Copyright 2010 Cafès Cornellà