Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin
Degradat

Receptari Punt Espresso

Receptes de temporada
Receptari

Cafè Català

Cafè Català
Primavera
  • La tradició no està renyida amb la innovació

  • Ingredients

    150 ml de llet sencera fresca

    1 Espresso

    7gr de sucre de canya

    20 ml d'almívar de canyella i llimona

     

    Per l'almívar:

    100 ml d'aigua

    100 gr de sucre

    2 branquetes de canyella   

    2 rodelles de llimona confitada o de pell de llimona natural 

    Materials

    1 Soplet (hostaleria)

    1 gerra de 600ml

    Recipient metàl.lic

    Got escollit de 200 ml

    1

    Nivell Iniciat


  • Preparació

    Emulsionem la llet amb l'almívar en una gerra, a  continuació la posem dins el got amb què la servirem.

    Tot seguit fem l'espresso en una gerreta petita i el tirem a poc a poc dins el vas, em molt de compte perquè no se'ns barregir i servir així  un latte.

    Acabarem la preparació posant el sucre de canya per sobre i cremant-lo amb el soplet, donant l´aspecte del sucre cremat típic de la crema catalana.

     

    Per fer l'almívar:

    Posarem l'aigua, el sucre, la canyella i les rodelles de llimona en un recipient metàl.lic i el deixarem reduïr a foc lent durant uns 20-30 minuts.

Mapa del web  /  Política de privacitat  /  Termes i condicions d'ús  /  Ús de cookies

Copyright 2010 Cafès Cornellà