Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin
Degradat

Receptari Punt Espresso

Receptes de temporada
Receptari

Bloody Barista

Bloody Barista
Estiu
  • Versió del Barista del còctel més natural.

  • Ingredients

     

    150 ml de suc de tomata

    5 ml de suc de llimona

    0,25 g de sal

    0,25 g de de pebre negre

    1 cop de tabasco

    120 g de gel

    1 rodella de tomata natural

    10 ml de topping de maduixa (Natfood)

    Materials

     

    Blender Hamilton Beach (Tempest)

    Got Libbey de 275 ml

    2'

    Nivell Iniciat


  • Preparació

     

    Introduïm tots els ingredients a la gerra del blender. Engeguem el blender en la posició high durant 30". Servim la preparació en el got i decorem amb una rodella de tomata natural i una canyeta.

Mapa del web  /  Política de privacitat  /  Termes i condicions d'ús  /  Ús de cookies

Copyright 2010 Cafès Cornellà