Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin
Degradat

Notícies

Resultat promoció punts solidaris 2014

Cafès Cornellà arriba als dos mil cafès solidaris a benefici de La Marató de TV3

En aquesta segona edició hem superat els 1.800 que vam registrar l’any passat

La campanya solidària a benefici de la Marató de TV3, impulsada per a través de l’APP No sóc ningú sense un cafè, aconsegueix dos mil cafès solidaris. Pere Cornellà, propietari de Cafès Cornellà, valora amb satisfacció aquesta segona edició per “haver superat els 1.800 cafès solidaris del 2013”. Durant la campanya, que ha durat un mes i mig, els usuaris registrats a l’aplicació quedaven convidats cada dia a un cafè en les cafeteries acreditades Punt Espresso. La cafeteria de l’Hotel Carlemany de Girona ha encapçalat el rànquing amb gairebé 300 cafès solidaris servits, seguida dels establiments Coffee Cafeteria (Riudellots de la Selva), la Rutlla (Anglès) i la cafeteria Dosmildotze (Cassà de la Selva). Per cada val bescanviat l’usuari rebia un cafè gratuït cada dia.

 

Les cafeteries Punt Espresso de Cafès Cornellà, distribuïdes per tot Catalunya, són establiments reconeguts per l'excel·lència en la preparació del cafè espresso, així com en l'elaboració de begudes en base al cafè. Disposar del símbol Punt Espresso permet a la cafeteria el desenvolupament d'activitats i promocions dirigides al consumidor i disposar de diferents elements de comunicació per difondre la cultura del cafè. L’APP "No sóc ningú sense un cafè", dissenyada especialment per al consumidor final, recull la guia de cafeteries certificades amb el segell Punt Espresso. 

 

La Marató de TV3 2014 estava dedicada a les malalties del cor. A mesura que avancen les investigacions científiques es van descobrint els beneficis del cafè per a la salut. En el cas de malalties del cor, s’han dut a terme investigacions que demostren com el cafè pot ser un ingredient preventiu dels infarts.

Mapa del web  /  Política de privacitat  /  Termes i condicions d'ús  /  Ús de cookies

Copyright 2010 Cafès Cornellà