Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin
Degradat

Notícies

Fòrum Gastronòmic

Del 20 al 23 de febrer es celebrarà el Fòrum Gastronòmic Girona 2011, un esdeveniment gastronòmic de caràcter professional on hi són presents cuiners, empresaris de la restauració, distribuïdors, enòlegs…

Com ja és habitual, i quan no es celebra a Santiago de Compostela, es porta a terme a  Auditori Palau de Congressos de la ciutat de Girona.

En aquesta nova edició del Fòrum Gastronòmic Girona 2011 es presenta un programa de ponents de luxe, algun d'ells també estaran presents a l'inmiment celebració del. Els germans Roca del Celler de Can Roca, Josean Martínez Alija, Moreno Cedroni i molts més, a l'espera provisional d'un total de 58 ponents catalans, espanyols i referents internacionals dels EUA, Japó o Xina entre altres.

Paral·lelament es desenvoluparà un espai firal en que hi seran presents empreses productores i elaboradores d'aliments i begudes, fabricants de cuina, empreses de serveis, distribuïdors etc. Per donar a conèixer els productes i novetats al públic professional. L'espai firal comptarà amb una superfície expositora de 15.000 metres quadrats, 3.000 ,és que l'anterior edició.

Cafès Cornellà a més de ser expositor del certamen també serà el Cafè de l Fòrum i comptarà amb un espai destinat  a demostracions de barista professionals per tal que els visitants puguin degustar les seves preparacions.

En aquesta ocasió, el eixos temàtics del Fòrum Gastronòmic Girona 2011 serà la Gastronomia sostenible, l'alimentació i la salut l'economia i l'empresa, aquest últim apartat s'ha creat com un espai d'esperança, il·lusions, optimisme i per les relacions entre els professionals del sector. Altres esdeveniments habituals són l'entrega de premis, com el premi Josep Mercader, i el premi InnoFòrum, el premi   els distintius  atorgat per Espanya.

Seran dies frenètics, s'espera que es porti a terme més de 100 activitats en només tres dies del denominat Fòrum professional (del 21 al 23 de febrer). El dia 20 de febrer es realitzaran diferents activitats en altres espais de la ciutat de Girona. El Fòrum va néixer el 1999 essent una plataforma de promoció, una eina de formació i un espai de negoci i intercanvi d'idees i productes, és una cita de gran valor que ofereix a més diferents activitats, com els tallers temàtics amb degustacions , espectacles de cuina en directe, espais dedicats al món del vi, espais pel diàleg entre els productors, científics, xefs, i analistes gastronòmics, etc. 

 

Mapa del web  /  Política de privacitat  /  Termes i condicions d'ús  /  Ús de cookies

Copyright 2010 Cafès Cornellà