Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin
Degradat

Notícies

  • jornada d'emprenedors jornada d'emprenedors

CAFÈS DE CONEIXEMENT

JORNADA PER PROMOURE L’EMPRENEDORIA. Una iniciativa per apropar les últimes tendències en gestió empresarial, emprenedoria i innovació.

Els temps han canviat i el món és cada vegada més ràpid. Actualitza els teus coneixements per trobar els millors camins. Una iniciativa per apropar les últimes tendències en gestió empresarial, emprenedoria i innovació.

L'objectiu és donar a conèixer les principals força de publicacions de referència en el món de l'estratègia i la innovació.

"Una síntesi àgil de les millors publicacions per a persones inquietes".

ORGANITZA: Nova group, empresa amb un àmplia experiènica en l'àmbit de l'estratègia, la creativitat i la innovació. Una empresa especialitzada en aportar diferències cometititves a les empreses.

COL.LABORA: Cafès Cornellà, actualitza't amb les últimes tendències gaudint d'una bona tassa de cafè de temporada. Us oferim una experiència única amb el millor espresso possible.

 

1ª Jornada

Dia: Divendres 15/11/2013 de 9:30 a 11:30h, a les instal.lacions de Cafès Cornellà

Ponent: Miquel Àngel Oliva, expert en creativitat, innovació i estratègia empreserial. Emprenedor i coach de startups. Soci fundador de Nova Group i director general de la Fundació Privada per a la Creativació*

Mapa del web  /  Política de privacitat  /  Termes i condicions d'ús  /  Ús de cookies

Copyright 2010 Cafès Cornellà