Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin
Degradat

Notícies

 

II Jornada Professional i XIII concurs del Barista

Cafès Cornellà i Frigorífics Del Moral mostraran les novetats de producte en la jornada i fira professional organitzada conjuntament

Demà, showroom gastronòmic per als professionals

de l’hostaleria i la restauració a la Sitja de Fornells de la Selva

 

La torrefactora gironina presentarà les càpsules compatibles amb cafeteres Nespresso

 

Hi assistiran les primeres marques del mercat en gelats, congelats, precuinats i productes refrigerats de la mà de Del Moral

 

L’esdeveniment empresarial acollirà el XIII concurs “El Millor Barista de l’Any”de Cafès Cornellà

 

Girona, 12 d’abril de 2016 – Les empreses gironines Cafès Cornellà i Frigorífics Del Moral, presentaran demà les novetats de producte de les dues pimes gironines al sector de la gastronomia i la restauració, en una jornada i fira professional organitzada conjuntament per segon any. L’esdeveniment, que tindrà lloc al Centre Cultural la Sitja de Fornells de la Selva, des de les deu del matí fins les set de la tarda, acollirà la XIII edició del concurs “El Millor Barista de l’Any”, convocat per la torrefactora. La jornada va superar en la seva primera edició, l’any 2014, el miler de visitants.

 

Cafès Cornellà presenta les càpsules compatibles amb cafeteres Nespresso

 

Una de les grans novetats que es podran tastar demà a la fira són les noves càpsules de cafè compatibles amb les cafeteres Nespresso “Cafès Cornellà”, que l’empresa acaba de llançar al mercat de les grans superfícies i supermercats. La nova càpsula, dirigida al canal domèstic i Coffee Service (OCS), és el resultat d’anys d’investigació en la recerca del punt de torrat, punt de mòlt i envàs adients que permetessin oferir un producte qualitativament superior als existents en els canals de venda habituals aptes per a les màquines Nespresso.

 

El producte Cafès Cornellà, ja disponible en les seves versions lungo intenso, risttreto, espresso y decaffeinado, es tracta d’un sistema de càpsula tancada, envasada en material plàstic  PBT, que és el que permet la màxima conservació de les qualitats organolèptiques del cafè torrat i la veritable extracció segons el Mètode Espresso. El producte està envasat individualment en la pròpia atmosfera del diòxid de carboni i això permet la conservació màxima sense necessitat de bosses protectores, amb o sense atmosfera modificada. Es presenta en caixes de 10 unitats i ja s’ha iniciat la seva comercialització. 

 

Frigorífics Del Moral aposta pels productes refrigerats

 

En el marc del 30è aniversari de l’empresa, Frigorífics Del Moral, reunirà demà a les marques punteres del mercat en elaboracions dirigides a la restauració a base de gelats, carns, precuinats, patates, peix i marisc, pa i brioixeria i productes refrigerats. Amb aquesta última gamma, Del Moral incorpora al seu catàleg marques de primer ordre com ara Campofrío, Navidul, El Pastor, Granarolo o President, entre d’altres. 

Mapa del web  /  Política de privacitat  /  Termes i condicions d'ús  /  Ús de cookies

Copyright 2010 Cafès Cornellà