Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin
Degradat

Notícies

 

Cafès Cornellà 2.0

Ens complau presentar-vos la nova web de Cafès Cornellà 2.0 i és que hem fet un gran salt des d’aquella primera web que vam presentar l’any 2000. Hi hem afegit millores i noves accions i solucions.

 

Fa mig any vam presentar la primera fase de la nova web, ara us informem que hem desplegat ja la 2.0, on tots els usuaris registrats podran participar de diferents promocions i accions que es realitzaran en tots els establiments punts espresso.

 

La web de Cafès Cornellà aposta per un espai més actual, però sobretot més còmode i útil per a l'usuari. Al mateix temps hem creat un espai virtual per a cada establiment punt espresso on mitjançant un buscador un consumidor pot seleccionar una cafeteria per anar a prendre un espresso.

 

Amb aquest espai hem aconseguit facilitar al consumidor final un llistat de cafeteries on podrà degustar begudes en base a cafè amb la garantia de Cafès Cornellà. Alhora podrà valorar la cafeteria escollida, puntuar-la i enviar comentaris sobre l'establiment.

 

És una arma de doble fil, perquè podem saber què pensa al consumidor final de cada cafeteria i informar al propietari de l'establiment de les valoracions i observacions que en fa.

 

La web 2.0 i totes les aplicacions que en formen part ens permeten rebre informació de qualsevol internauta que ens visita, analitzar quin perfil de visitant té el nostra espai i desglossar-ho fins a arribar a veure quants visitants ha tingut un espai virtual punt espresso, quin dia ha rebut més visites i quan de temps han estat navegant per la seva pàgina.

 

Actualment el tema de les xarxes socials està de moda i cada vegada hi ha més gent connectada, per tant creiem que facilitar un espai web als nostres clients els hi facilitarà la tasca publicitària alhora que els permetrà rebre un contingut exclusiu.  Us animem doncs a registrar-vos i a participar de l'espai virtual que Cafès Cornellà destina a tots els seus visitants. http://ca.cafescornella.es/registrat/

 

 

 

 

 

Mapa del web  /  Política de privacitat  /  Termes i condicions d'ús  /  Ús de cookies

Copyright 2010 Cafès Cornellà