Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin
Degradat

L'Espresso

 

Uneix-te al món de l’espresso, al món dels professionals,  al món de les  sensacions. Un professional és capaç de generar la màxima experiència sensorial al consumidor. Aliat amb experts.  

El Mètode Espresso és la millor forma de preparar el cafè.  

El barista l’elabora seguint aquesta fórmula:

"25 ml d’aigua que travessen una pastilla de 7 grams de cafè, torrat i mòlt, en 25 segons, a una temperatura de 90ºC i a 8,5 bars de pressió, que converteixen aquesta beguda en un Espresso Perfecte".

L’aroma volàtil del cafè queda retingut en els milers de bombolles que composen la crema de l’espresso. “Un espresso sense crema és com un refresc sense gas…”   El “tigratto” representa l’excel·lència de l’Espresso, només s’aconsegueix aquesta perfecció quan es treballa amb un cafè de gama alta i un nivell perfecte d’extracció. “És la màxima expressió aromàtica del cafè”

Mapa del web  /  Política de privacitat  /  Termes i condicions d'ús  /  Ús de cookies

Copyright 2010 Cafès Cornellà