Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin
Degradat

Col.laboració

 

Et podem oferir el coneixement necessari per extreure en cada tassa el millor cafè. L’únic camí per extreure un bon Espresso és conèixer i controlar el Mètode. Aquest ens portarà a sorprendre el client i a crear-li el desig de repetir.

El nostre objectiu és vendre’t el cafè i desenvolupar el teu negoci per crear complicitat a través d’una col·laboració amb Valor: El SIQ.

 Una establiment de restauració o una cafeteria hauria de diferenciar-se aportant valor a la transformació del producte. Som especialistes en cafè i en tota la gamma de productes deshidratats vinculats al mateix. En el procés de preparació del cafè s'hi ha d'afegir valor, crean productes diferenciadors que aportin repetició de consum, identitat i negoci.

El negoci de la cafeteria és "vendre", oferir al consumidor alguna cosa més, alguna cosa diferent.

Mapa del web  /  Política de privacitat  /  Termes i condicions d'ús  /  Ús de cookies

Copyright 2010 Cafès Cornellà