Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin
Degradat

Col.laboració

 

MESURAR PER MILLORAR

Per millorar el producte en el seu conjunt, s’ha de perfeccionar cada un dels factors que intervenen des de de la primera matèria fins al servei del client.

Només es pot millorar allò que podem mesurar.

FACTORS QUE INTERVENEN EL LA QUALITAT DEL CAFÈ QUE ARRIBA AL CONSUMIDOR

A. Factors relacionats amb el  MEDI AMBIENT

B. Factors relacionat amb els EQUIPS

C. Factors relacionats amb els INGREDIENTS


EL MILLOR PRODUCTE

UNA GAMMA DE PRODUCTES QUE S’ADAPTA A TOTES LES NECESSITATS

Una gamma de productes que ofereix tres nivells de qualitat i ha estat definida especialment per a dispensar-se en màquines automàtiques o altres peticions de Coffee-Service.

 

COMERÇ ÈTIC I PROJECTES SOSTENIBLES

Cafès Cornellà proposa una manera diferent de desenvolupar la responsabilitat social en les empreses a través del consum diari de cafè.

El client selecciona entres les dues maneres de donar suport als projectes solidaris. Tenim la possibilitat de subministrar cafè de comerç just amb la certificació FLO, o destinar una part del preu pagat a donar suport a un projecte de sostenibilitat local.

Cafès Cornellà té una estreta col·laboració amb Xangara*, una associació sense ànim de lucre, que desenvolupa projectes quotidians a Moçambic.

Mapa del web  /  Política de privacitat  /  Termes i condicions d'ús  /  Ús de cookies

Copyright 2010 Cafès Cornellà