Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin
Degradat

Nova Cultura de l'Aigua

 

La missió de la Fundación Nueva Cultura del Agua és recollir, integrar, generar i transmetre coneixement i valors humans per promoure l'adopció de la Nova Cultura de l'Aigua, entesa aquesta com un canvi de paradigma cap a la sostenibilitat ambiental, econòmica, social i cultural, orientat a una consideració ecosistèmica i patrimonial de l'aigua. Això es realitzarà mitjançant la participació activa en la societat i l'impuls en els àmbits de decisió d'alternatives coherents amb la Nova Cultura de l'Aigua.

Els valors que intentem transmetre cap a la societat civil i les seves institucions són: rigor, independència, transparència, integritat, responsabilitat, esperit crític, transdisciplinarietat, equitat amb les generacions presents i futures, emotivitat davant els valors intangibles que suscita l'aigua.

Quant als valors que caracteritzen les relacions de la Fundació amb els seus membres, en particular empleats i socis fundadors i amics: interdisciplinarietat, pluralitat i capacitat de crítica interna.

Tots aquests valors es consideren importants tant pels membres de la Fundació com per les persones entrevistades externes a la Fundació, en tant que són comportaments observats per aquestes persones en relació amb la FNCA i que són especialment apreciats.

http://www.fnca.eu/

Mapa del web  /  Política de privacitat  /  Termes i condicions d'ús  /  Ús de cookies

Copyright 2010 Cafès Cornellà