Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin
Degradat

L'origen

documents adjunts:

El cafeto és una planta exòtica que es cultiva a tot arreu del món, entre els dos tròpics. En molts dels països productors és una de les principals fonts d'ingressos, massa sovint subjectes a les fluctuacions especulatives dels mercats de futurs. La planta, si és de la varietat aràbica i quan es tracta d'assolir bons nivells de qualitat, exigeix un conreu molt dedicat i molt intensiu en ma d'obra.

Aquestes circumstàncies i el fet de que molts dels seus productors formin part de l'anomenat tercer món, fan que el sector del cafè hagi cridat l'atenció d'organitzacions no gubernamentals de comerç just, i que als països consumidors puguem obtenir el cafè a preus prou econòmics.

A Cafès Cornellà volem expressar el nostre profund respecte i admiració per l'esforç de tantes persones que dediquen les seves vides al cafè i que, any rere any, ens permeten la possibilitat de poder oferir el millor i més aromàtic dels regals.

Encara que sembli un contrasentit, a Cafès Cornellà no ens agrada parlar d'orígens i preferim parlar de resultats.

En els grans de cafè no hi cap secret: com a especialistes comprem orígens que asseguren el resultat, disposem de controls de qualitat a llarg de tot el procés de producció i emmagatzematge, tast, anàlisi i tecnologia interna i externa per garantir l'estabilitat de les mescles.

La nostra especialització és la garantia per a qualsevol client del bon comportament dels nostres productes. Podem parlar d'orígens, de llegendes, del cultius i de països tropicals, però no ens amagarem al darrera d'un nom exòtic per justificar la qualitat dels nostres productes.

Mapa del web  /  Política de privacitat  /  Termes i condicions d'ús  /  Ús de cookies

Copyright 2010 Cafès Cornellà