Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin
Degradat

La tassa

 

LA TASSA PERFECTA EXISTEIX

Cóm es reconèix?

La preparació correcta d'un cafè espresso presenta uns atributs estètics particulars: la crema és el principal. Composada per milions de minúscules bombolles, que retenen les molècules aromàtiques del cafè torrat.

L'espresso entra per la vista: Una tassa sense crema és com un refresc amb gas, sense bombolles.

EL COLOR DE L'ESPRESSO

Amb una crema del color de la clova de l'avellana torrada, amb reflexos vermellosos i estries clares que dibuixen el patró de la pell del tigre (del italià, "tigrato"). La textura ha de ser particularment densa (bombolles molt petites, quasi invisibles), amb cap bombolla d'aire ni taques clares i sense insinuar la tendència a obrir-se deixant entreveure el líquid del fons.

L'efecte del "tigrato", que produeixen les partícules més fines del cafè sobre la crema de l'espresso, assegura la major concentració possible dels atributs positius del cafè.

L'excel·lència es situa en el perfecte grau d'extracció.

EXPERIENCIA SENSORIAL

Un espresso son dos glops i quinze minuts d'un extraordinari i agradable post gust. El nostre objectiu consisteix en proporcionar al consumidor final una nova experiència, que generi repetició, distinció i doni sentit al negoci de la cafeteria.

La elaboració del cafè espresso és un art gastronòmic, delicat i exacte.

Mapa del web  /  Política de privacitat  /  Termes i condicions d'ús  /  Ús de cookies

Copyright 2010 Cafès Cornellà