Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin
Degradat

El Cafè

CAFÈ: de la llavor a la tassa. El camí que segueix el cafè, des de la plantació a la tassa, passa per tres etapes o fases diferents. La fase agrícola es desenvolupa a la zona tropical del nostre planeta i, a més del cultiu propiament dit, s'encarrega de la preparació o "beneficiado" per via humida o seca, la tria i classificació per tal d'obtenir cafè verd, és a dir, la llavor neta i sana de les diferents espècies del gènere Coffea. La fase comercial abarca el mercat internacional de futurs, la exportació i la logística fins als paisos consumidors. La darrera fase, als paisos consumidors, passa per la indústria on es transforma en cafè torrat com a resultat d'un procés basat en una combinació de temps i temperatura, on es desenvoluparan les qualitats organolèptiques definitives. Finalment, es distribueixen als sectors d'alimentació o d'hostaleria per convertir-se en la beguda que es consumeix habitualment.

Mapa del web  /  Política de privacitat  /  Termes i condicions d'ús  /  Ús de cookies

Copyright 2010 Cafès Cornellà