Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin
Degradat

Innovació

documents adjunts:

La meva empresa té més de 85 anys. La meva empresa té nom de cafè. I els he de confessar que només en fa set que sé què vull dir quan dic això. Fa set anys, vam descobrir que el producte amb el qual treballàvem no era el gra que prové del cafeto, de la planta, sinó la tassa, el que la tassa conté, l'aroma concentrat, reclòs, subjugat i subjugant...

Ara, els formularé un fet paradoxal: si l'aroma del cafè torrat és un perfum tan bo que quasi bé agrada a tothom, com és possible que un producte com aquest pugui originar una beguda tan dolenta, amargant i negra, o, encara més, algú em sabria dir quin gust té l'aroma del cafè?...

Pere Cornellà i Valls

Lliçó inaugural Curs Universitari Català 2005-6

Mapa del web  /  Política de privacitat  /  Termes i condicions d'ús  /  Ús de cookies

Copyright 2010 Cafès Cornellà