Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin
Degradat

El Model

Fa prop de cent anys que a Cafès Cornellà som proveïdors del sector de l'hostaleria i fa més d'una dècada que hem focalitzat els nostres esforços en aconseguir que una bona tassa de cafè espresso sigui un fet "normal".

En aquest temps hem après tot allò que no sabíem del cafè i la seva preparació, hem ensenyat a treballar-lo a més de quatre mil persones, hem fomentat la figura i el reconeixement del barista, que és el veritable "xef" de la cafeteria i hem completat el nostre catàleg amb un ampli conjunt d'arguments per al seu desenvolupament professional.

Però, som conscients, que encara ens queda molta feina per fer en el desenvolupament del model de negoci de cafeteria i contribuir a situar-lo en el lloc que li correspon. Pensem que cal aportar valor i satisfacció al consumidor final mitjançant el desplegament d'una oferta gastronòmica en miniatura, ajustada al concepte del "brunch" (breakfast+lunch), que troba a Italià -la pàtria de l'espresso- el seu millor referent.

Per què a la cafeteria no podem gaudir d'un esmorzar, un aperitiu o un berenar memorables a un preu ajustat?  El concepte "Punt Espresso" és la nostra aportació i pretén ser punt de trobada a l'entorn del cafè entre els professionals i el públic consumidor que, més enllà de l'acte quotidià de l'esmorzar i del menjar o el beure, també cerca la satisfacció sensorial en la degustació d'uns productes naturals i autèntics servits dins un entorn atent, confortable i de freqüentació diària com és la cafeteria.

Mapa del web  /  Política de privacitat  /  Termes i condicions d'ús  /  Ús de cookies

Copyright 2010 Cafès Cornellà