Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin
Degradat

El Consumidor

Si el barista és el "xef" de la cafeteria, el consumidor final és sens dubte el seu principal protagonista. La missió de Cafès Cornellà consisteix en proporcionar-li satisfacció per mitjà del consum de begudes -calentes o fredes- elaborades a partir d'una extensa gamma d'ingredients deshidratats, amb el cafè torrat com a principal. Més endavant, també afirmem que aquesta satisfacció s'ha de prestar mitjançant la preparació, una per una, de tasses perfectes amb unes qualitats organolèptiques i tècniques superiors a la mitjana del mercat, fet que serà avaluable per mitjà d'un patró sensorial estàndard.

A Cafès Cornellà disposem de tots els mitjans perquè tot això sigui possible i ho fem sobre la base d'una estreta col·laboració amb els nostres clients del sector Ho.Re.Ca., amb els que compartim el mateix objectiu. El Punt Espresso constitueix el símbol d'aquest compromís comú, que té com a objectiu la satisfacció del consumidor final.

 Cada tassa de cafè espresso és única i irrepetible, preparada al moment per un professional conscient del seu treball i d'acord amb un mètode específic. El resultat final serà un concentrat aromàtic que expressa amb total fidelitat l'essència del cafè torrat acabat de moldre. A qui no li agradaria percebre aquesta sensació amb tota nitidesa, superior a qualsevol preparació feta a partir d'una càpsula?

El convidem a experimentar l'espresso que pot degustar a qualsevol de les cafeteries certificades amb el Punt Espresso.

Mapa del web  /  Política de privacitat  /  Termes i condicions d'ús  /  Ús de cookies

Copyright 2010 Cafès Cornellà