Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin
Degradat

El Reconeixement

El cafè espresso és una cursa de fons que compta amb una ampli reconeixement mundial. El World Barista Championship (WBC) és la referència internacional. El concurs barista, que Cafès Cornellà organitza des de l'any 2003 segueix el mateix esquema de puntuació.

Sense una base de coneixement tècnic és impossible edificar una professió d'èxit, per aquest motiu, la formació barista de Cafès Cornellà té com objectiu principal ensenyar a treballar. L'inici és el curs de tècniques del barista nivell I, on tots els participants poden assolir un domini de les tècniques bàsiques. Una vegada superat el curs de nivell II, s'obtindria l'equivalent a 380 punts d'un total de 781, que es corresponen amb la puntuació màxima del WBC.

Cafès Cornellà distingeix aquests baristes amb el Pin de Bronze i el diploma acreditatiu. A partir d'aquest moment, és al barista a qui correspon l'impuls del seu creixement professional. El Pin de Plata s'obté a partir dels 420 punts, que suposen afegir a les tècniques bàsiques el domini del "latte art". Al Pin d'Or s'hi arriba a partir dels 520 punts. Cafès Cornellà l'atorga a tots els baristes que assoleixen un nivell gastronòmic remarcable dins l'entorn de la cafeteria, essent capaços de desplegar tota la seva creativitat en l'elaboració d'una àmplia gamma de begudes d'especialitat, en base o no al cafè.

Mapa del web  /  Política de privacitat  /  Termes i condicions d'ús  /  Ús de cookies

Copyright 2010 Cafès Cornellà